Η Υπηρεσία Ιστορίας Ναυτικού (ΥΙΝ) προσφέρει μια ευρεία γκάμα επιλογής χριστουγεννιάτικων δώρων σε πολύ προσιτές τιμές, για εσάς, τους φίλους και τους γνωστούς σας: βιβλία και εκδόσεις προσανατολισμένες στην ένδοξη ναυτική μας ιστορία!

Η επιλογή ενός βιβλίου για προσφορά του ως δώρο, αποτελεί άλλωστε εξ’ ορισμού μια ασφαλή και εξόχως ποιοτική προσέγγιση, ιδιαίτερα την τρέχουσα χρονική περίοδο που ”μένουμε σπίτι”.

Η Υπηρεσία Ιστορίας Ναυτικού προχωράει στην ακόλουθη εορταστική προσφορά λαμβάνοντας υπ’ όψη την διαφορετική φύση αυτών των εορτών λόγω της πανδημίας:

  • Με την αγορά βιβλίων και εκδόσεων της ΥΙΝ αξίας 30 ευρώ: ΔΩΡΟ ένα βιβλίο επιλογής σας αξίας έως 6 ευρώ.
  • Με την αγορά βιβλίων και εκδόσεων της ΥΙΝ αξίας 50 ευρώ: ΔΩΡΟ ένα βιβλίο επιλογής σας αξίας έως 8 ευρώ.
  • Εφόσον επιθυμείτε να λάβετε ως ΔΩΡΟ ένα οποιοδήποτε βιβλίο των εκδόσεων ΥΙΝ μεγαλύτερης αξίας, θα αφαιρεθεί από το κόστος του βιβλίου που θα επιλέξετε, το ποσό των 6 ή τω 8 ευρώ αντίστοιχα.

ΣΗΜΕΙΑ ΠΩΛΗΣΗΣ

  • ΥΙΝ (Μαρκόνι 20, Βοτανικός).
    Για περισσότερες πληροφορίες ή παραγγελία των εκδόσεων ΥΙΝ καλέστε στα τηλέφωνα:
    210-3484136, 210-3484244.
  • Υδρογραφική Υπηρεσία -Παράρτημα Αθηνών (Παπαρρηγοπούλου 2, Πλ. Κλαυθμώνος ).
  • Υδρογραφική Υπηρεσία -Παράρτημα Πειραιά (Ακτή Μουτσοπούλου 66 ).

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Για πρακτικούς λόγους, η εορταστική προσφορά ισχύει ΜΟΝΟ  για την αγορά βιβλίων και εκδόσεων από την ΥΙΝ και όχι  από τα σημεία πώλησης (όπου τα βιβλία και οι εκδόσεις της ΥΙΝ πωλούνται κανονικά στις αντίστοιχες τιμές του συνημμένου καταλόγου).

Υπάρχει δυνατότητα αποστολής/πληρωμής των βιβλίων σε όλη τη χώρα ως εξής:

  • Μέσω ταχυμεταφοράς (courier) με έξοδα μεταφοράς ανάλογα με τον τόπο προορισμού και πληρωμή μέσω αντικαταβολής.
  • Μέσω ΕΛΤΑ χωρίς έξοδα μεταφοράς ασχέτως τόπου προορισμού, αφού προηγουμένως εξοφληθούν με τραπεζική κατάθεση στο λογαριασμό της ΥΙΝ.

Για λεπτομέρειες /παραγγελίες κλπ παρακαλούμε επικοινωνήστε στα παραπάνω τηλέφωνα της ΥΙΝ.

Ο Διευθυντής και το προσωπικό της ΥΙΝ εύχονται ολόψυχα ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ και ΚΑΛΟΤΑΞΙΔΟ ΤΟ 2021 με υγεία, ευτυχία και αισιοδοξία για όλους.-