Σας γνωρίζουμε ότι στο πλαίσιο κάλυψης εθιμοτυπικών αναγκών, είτε σε επίπεδο Πολεμικών Πλοίων και Ναυτικών Υπηρεσιών, είτε ατομικών σας [π.χ ανταλλαγή δώρων σε ονομαστικές εορτές, επισκέψεις σε επίσημους φορείς/αρχές, επίδοση συμβολικών δώρων σε διάφορες εκδηλώσεις (π.χ κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας, αποχαιρετιστήριες τελετές λόγω μετάθεσης κλπ)], διατίθενται από την ΥΙΝ νέες εκδόσεις και βιβλία της, με επίκεντρο την ανάδειξη της ένδοξης ναυτικής μας ιστορίας, σε συμβολικές τιμές ως συνημμένος πίνακας τίτλων-κόστους.

Η αγορά σε προσωπικό ή Υπηρεσιακό επίπεδο, ενός ή περισσοτέρων από τα προτεινόμενα βιβλία εκδόσεων της Υ.Ι.Ν., είτε ως δώρο στον εαυτό σας ή τους φίλους σας, είτε για εθιμοτυπικό σκοπό αντίστοιχα , εκτιμάται ότι θα αποτελέσει μια εξαιρετική επιλογή, καθώς αφορούν σε πονήματα με επιστημονική προσέγγιση -γεγονός που τεκμηριώνεται από τα δύο βραβεία της Ακαδημίας Αθηνών προς την ΥΙΝ για τη συνεισφορά της στη Ναυτική Ιστορία και τον Πολιτισμό- σε συνδυασμό με το χαμηλό/συμβολικό τίμημα απόκτησης τους.
Το σύνολο των προτεινόμενων βιβλίων αφορούν σε νέες εκδόσεις, με ευχάριστη προσέγγιση της ναυτικής μας ιστορίας μέσα από πλήθος εποπτικού υλικού και γλαφυρές περιγραφές γεγονότων από τους συγγραφείς και θα διαβαστούν ευχάριστα είτε από αναγνώστες εκτός Π.Ν., είτε από εσάς και τους φίλους σας, όλοι ερχόμενοι πιο κοντά στην ένδοξη ναυτική μας ιστορία.

Σε κάθε περίπτωση η επιλογή ενός βιβλίου για εθιμοτυπική/Υπηρεσιακή αλλά και προσωπική αξιοποίηση, αποτελεί εξ΄ ορισμού μια ποιοτική προσέγγιση, πόσο μάλλον εάν πρόκειται για ένα επιστημονικό πόνημα, σχετιζόμενο με την ιστορία του Κλάδου στον οποίο όλοι μας έχουμε την τιμή να υπηρετούμε.

Για περισσότερες πληροφορίες-παραγγελίες-αγορά νέων εκδόσεων της ΥΙΝ, παρακαλούμε όπως επικοινωνείτε με το γραφείο διάθεσης βιβλίων και εκδόσεων ΥΙΝ, στα τηλ 210- 3484136 ή 210- 3484244. Η ΥΙΝ βρίσκεται στην οδό Μαρκόνι 20 Βοτανικός, 100 μέτρα από το σταθμό του ΜΕΤΡΟ ΕΛΑΙΩΝΑΣ. Για να σας επιτραπεί η είσοδος ως ιδιώτες στην υπηρεσία μας παρακαλούμε επικοινωνήστε προηγουμένως στα παραπάνω τηλέφωνα.

Τα βιβλία και οι εκδόσεις της ΥΙΝ διατίθενται και στα παρακάτω σημεία πώλησης:
α. Παράρτημα Αθηνών Υδρογραφικής Υπηρεσίας- οδός Παπαρρηγοπούλου 2, Πλ. Κλαυθμώνος (κτίριο ΔΔΜΝ )
β. Παράρτημα Πειραιά Υδρογραφικής Υπηρεσίας οδός Ακτή Μουτσοπούλου 66, Πειραιάς (δίπλα στο ΝΝΠ).
γ. ΠΟΝ
Υπάρχει δυνατότητα ταχυδρομικής αποστολής βιβλίων σε όλη την Ελλάδα  με αντικαταβολή.

Ο Διευθυντής και το προσωπικό της ΥΙΝ σας εύχονται ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ, Ευτυχισμένο και Δημιουργικό το 2020.