Η Υπηρεσία Ιστορίας Ναυτικού είναι στην ευχάριστη θέση με την δημιουργικότητα που την χαρακτηρίζει, να ενημερώσει το προσωπικό του ΠΝ, για την ετήσια έκδοση των Ημερολογίων του νέου έτους 2022.
Το επιτραπέζιο ημερολόγιο του ΠΝ έχει στο πάνω μέρος του σκληρό σκούρο μπλε χαρτόνι με αποτυπωμένα με χρυσοτυπία – βαθυτυπία:

  • το λογότυπο του Πολεμικού Ναυτικού στο κέντρο
  • αριστερά το θυρεό του ΓΕΝ και δεξιά τον θυρεό της ΥΙΝ

Διαθέτει δώδεκα σελίδες με εκτύπωση μιας όψης και κάθε σελίδα του περιλαμβάνει ένα μήνα, ενώ στο πίσω μέρος της (background) κάθεμίας, υπάρχει υδατογράφημα έγχρωμο που απεικονίζει ένα από τα θρυλικά πλοία που έλαβαν μέρος στους Βαλκανικούς. Πολέμους και αγγίζει όλη την δεκαετή εμπόλεμη περίοδο για την Ελλάδα (1912-1922)
Στο κάτω μέρος κάθε σελίδας υπάρχει εβδομαδιαία ανάλυση όλων των μηνών και ο πίνακας επίσημων αργιών του έτους.
Πρόκειται για ένα έγχρωμο, επετειακό ημερολόγιο του ΠΝ, το οποίο μπορεί να θεωρηθεί ως ένα πρακτικό “εργαλείο” είτε για το γραφείο σας, είτε για το γραφείο κάποιου φίλου ή συναδέλφου που θα του το προσφερθεί ως δώρο.

Το ατομικό φορητό ημερολόγιο (ατζέντα) έχει ημίσκληρο πλαστικοποιημένο σκούρο μπλε εξώφυλλο με αποτυπωμένο στο εμπρός μέρος με χρυσοτυπία το λογότυπο και τον θυρεό του ΓΕΝ.
Διαθέτει 376 σελίδες είναι αφιερωμένο στην περίοδο των Βαλκανικών Πολέμων και της Μικρασιατικής Καταστροφής, καθώς περιέχει ολοσέλιδες φωτογραφίες των Θωρηκτών Ψαρρά, Λήμνου, Κιλκίς, του θρυλικού Τορπιλοβόλου 11 του Βότση, χάρτες της εποχής και φωτογραφίες των Ελλήνων προσφύγων της Σμύρνης.
Κάθε ημερομηνία είναι ολοσέλιδη (με μεγάλο χώρο σημειώσεων), ενώ υπάρχει όπως κάθε χρόνο μηνιαίο ναυτικό επετειολόγιο, εορτολόγιο, χώρος για σημειώσεις & τηλέφωνα και τέλος υφασμάτινος σελιδοδείκτης.
Πρόκειται για ένα επετειακό, ατομικό ημερολόγιο του Π.Ν. το οποίο μπορεί να λειτουργήσει ως ένα ‘’εργαλείο’’ οργάνωσης και προγραμματισμού των κινήσεων και των εκκρεμοτήτων σας καθημερινά, ενώ παράλληλα πρόκειται για ένα όμορφο-οικονομικό και πρακτικό δώρο για έναν φίλο ή συνάδελφο που σίγουρα θα το εκτιμήσει δεόντως.

Διάθεση των παραπάνω ημερολογίων στα εξής σημεία πώλησης :

  • ΥΙΝ -Μαρκόνι 20 Βοτανικός- Σημαιοφόρος (Ε) Α. Μανανά ΠΝ, τηλ. 210-3484136-244-243-151
  • ΠΟΝ -Ιερά Οδός 102 Α
  • ΝΑΥΤΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ -Ακτή Κουντουριώτη Χανιά

Το κόστος κάθε ημερολογίου έχει ως εξής:

  • Επιτραπέζιο ημερολόγιο: 4 ευρώ ανά τεμ.
  • Ατομικό ημερολόγιο (ατζέντα): 5 ευρώ ανά τεμ.

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Ένα επιτραπέζιο & ένα ατομικό ημερολόγιο: 8 ευρώ

Σας ευχαριστούμε θερμά που επιλέγετε τις εκδόσεις της ΥΙΝ και ευχόμαστε σε όλες/ους Καλές γιορτές , υγεία, ευτυχία, χαμόγελο , δημιουργικότητα και κάθε επιτυχία στα έργα και τους στόχους σας.