Συνεχίζοντας μία παράδοση πολλών ετών ολοκληρώθηκε η αξιολόγηση των συμμετοχών στον ετήσιο διαγωνισμό του περιοδικού «Ναυτική Επιθεώρηση» για το έτος 2022.

Οι νικητές που ανέδειξε ο φετινός διαγωνισμός ανά κατηγορία είναι:

Βραβεία Μελετών

Το Α΄ Χρηματικό Βραβείο, στον Πλοίαρχο Νικόλαο Περτζινίδη ΠΝ για την μελέτη με θέμα «Διοίκηση και Έλεγχος στον Σύγχρονο Πόλεμο».

Το Β΄ Χρηματικό Βραβείο, στον Πλοίαρχο (Μ) Κωνσταντίνο Πολίτη ΠΝ για την μελέτη με θέμα «Οι Επιπτώσεις της Ανεπαρκούς Επιτελικής Εκπαίδευσης στη Διαμόρφωση Ρεαλιστικής Πολιτικής Εθνικής Άμυνας και Συνετής Εθνικής Στρατιωτικής Στρατηγικής (Περιπτωσιολογική Μελέτη της Μικρασιατικής Εκστρατείας)».

Το Γ΄ Χρηματικό Βραβείο, στον Επισμηναγό (Ι) Ηλία Τσίτσιο για την μελέτη με θέμα «Η Διεθνής Σχέση των Ελλήνων κατά την Επανάσταση του 1821 και το Ζήτημα των Θαλάσσιων Λείων και Λειοδικειών».

Βραβεία Φωτογραφίας

Το Α΄ Χρηματικό Βραβείο, στον Αρχικελευστή (ΗΝ/ΔΒ) Γεώργιο Πέππα, για την φωτογραφία με θέμα: «ΤΠΚ ΔΑΝΙΟΛΟΣ προσδεμένο σε Σημαντήρα σε ν. Μεγίστη».

Το Β΄ Χρηματικό Βραβείο, στον Επικελευστή (Ρ/Ε) Βασίλειο Γκέκα για τη φωτογραφία με θέμα «Φρεγάτα ΑΔΡΙΑΣ: Δύση Ηλίου, λιμένας Τάραντα Ιταλίας, παραλαβή Επιχείρησης “IRINI”».

Το Γ΄ Χρηματικό Βραβείο στον Πλωτάρχη Αντώνιο Σκλαβούνο ΠΝ για τη φωτογραφία με θέμα «Καθαρά Δευτέρα στη ν. Μεγίστη».

Ευχαριστούμε όλους τους διαγωνιζόμενους για την συμμετοχή τους.

 

https://hellenicnavy.gr/etisios-diagonismos-meleton-kai-fotografias-tou-periodikou-naftiki-epitheorisi-etous-2022/