Η Υπηρεσία Ιστορίας Ναυτικού είναι στην ευχάριστη θέση, προσπαθώντας ανέκαθεν για το βέλτιστο αισθητικό αποτέλεσμα σε συνδυασμό με την καταγραφή του ιστορικού αποτυπώματος και με την δημιουργικότητα που την χαρακτηρίζει, να ενημερώσει το προσωπικό του ΠΝ, για την ετήσια έκδοση των Ημερολογίων του νέου έτους 2024.
Το επιτραπέζιο ημερολόγιο του Π.Ν. έχει στο πάνω μέρος του σκληρό σκούρο μπλε χαρτόνι με αποτυπωμένα με χρυσοτυπία – βαθυτυπία:
– το λογότυπο του Πολεμικού Ναυτικού στο κέντρο
– αριστερά το θυρεό του ΓΕΝ και δεξιά τον θυρεό της ΥΙΝ Διαθέτει φυσικά 12 σελίδες με εκτύπωση μιας όψης και κάθε σελίδα του περιλαμβάνει ένα μήνα, που στο πίσω μέρος (background), υπάρχει υδατογραφία έγχρωμη με επιχειρησιακές δραστηριότητες του Πολεμικού Ναυτικού. Πρόκειται για ένα καθόλα άρτιο, έγχρωμο, επετειακό ημερολόγιο του Π.Ν. το οποίο μπορεί να θεωρηθεί σαν ένα πρακτικό ‘’εργαλείο’’ είτε για το γραφείο σας, είτε για το γραφείο κάποιου φίλου ή συναδέλφου που θα του το προσφερθεί ως δώρο.
Το ατομικό φορητό ημερολόγιο (ατζέντα) έχει ημίσκληρο πλαστικοποιημένο σκούρο μπλε εξώφυλλο με αποτυπωμένο στο εμπρός μέρος με χρυσοτυπία το λογότυπο και τον θυρεό του ΓΕΝ. Κάθε ημερομηνία είναι ολοσέλιδη (με μεγάλο χώρο σημειώσεων), ενώ υπάρχει όπως κάθε χρόνο μηνιαίο ναυτικό επετειολόγιο, εορτολόγιο, χώρος για σημειώσεις & τηλέφωνα και τέλος υφασμάτινος σελιδοδείκτης.

Πρόκειται για ένα καλαίσθητο, επετειακό, ατομικό ημερολόγιο του Π.Ν. το οποίο μπορεί να λειτουργήσει ως ένα ‘’εργαλείο’’ οργάνωσης και προγραμματισμού των κινήσεων και των εκκρεμοτήτων σας καθημερινά, ενώ παράλληλα πρόκειται για ένα όμορφο-οικονομικό και πρακτικό δώρο για έναν φίλο ή συνάδελφο που σίγουρα θα το εκτιμήσει δεόντως.

Διάθεση των παραπάνω ημερολογίων στα εξής σημεία πώλησης :
– ΥΙΝ – Μαρκόνι 20 Βοτανικός- Σημαιοφόρος (Ε) Φ. Κωτσιοπούλου ΠΝ, τηλ. 210-3484136-244-243-151
– ΠΟΝ – Ιερά Οδός 102 Α
– ΠΝΜ ΑΒΕΡΩΦ Άλσος Ναυτικής Παράδοσης – Π. Φάληρο
Το κόστος κάθε ημερολογίου έχει ως εξής:
– Επιτραπέζιο ημερολόγιο : 5 ευρώ ανά τεμ.
– Ατομικό ημερολόγιο (ατζέντα) : 6 ευρώ ανά τεμ.
-Εορταστική προσφορά και τα δύο μαζί: 10 ευρώ

Σας ευχαριστούμε θερμά που επιλέγετε τις εκδόσεις της ΥΙΝ και ευχόμαστε σε όλες/ους Καλά Χριστούγεννα και το Νέο Έτος 2024 να φέρει Υγεία, Ειρήνη, Ευτυχία, Χαμόγελο, Δημιουργικότητα και κάθε επιτυχία στα έργα και τους στόχους εσάς και των οικογενειών σας.