Τώρα που “μπήκε για τα καλά το καλοκαίρι”, μην ξεχάσετε στις διακοπές σας να προμηθευτείτε ένα βιβλίο από τις εκδόσεις μας. Βιβλία με πλούσιο περιεχόμενο ναυτικής ιστορίας – επιστημονικά τεκμηριωμένο και δοσμένο με εύληπτο λόγο – είναι εκεί για να σας ταξιδέψουν σε εποχές μαχών αλλά και δημιουργίας. Διότι το Πολεμικό μας Ναυτικό είναι ένας οργανισμός με τρισχιλιετή ναυτική παράδοση που στήθηκε, οργανώθηκε και αναπτύχθηκε μέσα σε φλόγες αναμετρήσεων και κυκεώνες δύσκολων καταστάσεων και ανωμαλιών. Η επιτυχία κατορθώθηκε, διότι τα στελέχη του Πολεμικού Ναυτικού διαχρονικά έδιναν και δίνουν κάθε ικμάδα της δύναμης τους, όλη τους την ψυχή και όλο τους το πνεύμα στην ανάπτυξη της ναυτικής οικογένειας και της Πατρίδας.
Η Υπηρεσία Ιστορίας Ναυτικού με τις εκδόσεις της έχει αναλάβει ως θεματοφύλακας αυτής της παράδοσης, όχι μόνο να την διασώζει αλλά και να την διαχύει στην ελληνική κοινωνία. Τα βιβλία μας πέρα από το περιεχόμενο τους δικρίνονται και για την εκδοτική ποιότητά τους καθώς όλα είναι προορισμένα, μετά την ανάγνωσή τους, να κοσμήσουν επαξίως την βιβλιοθήκη του πιο απαιτητικού βιβλιόφιλου. Και όλα αυτά σε πολύ προσιτές τιμές.
Μπορείτε να κάνετε τις παραγγελίες σας στα τηλ: 2103484244, 2103484246, 2103484151 καθώς και στο email f.kotsiopoulou@hellenicnavy.gr